Γέννησε και της πέταξαν το παιδί στα σκουπίδια

ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ

Μήνυση στην κλινική που είχε πάει για να κάνει έκτρωση έκανε η 18 χρονη Yscloria Williams. Σύμφωνα με αυτά που καταγγέλλει της πέταξαν το ζωντανό μωρό στα σκουπίδια. Όταν πήγε στην κλινική η Syloria ήταν περίπου 23 εβδομάδων έγκυος. Το προσωπικό της είπε να περιμένει τον γιατρό Pierre Jean-Jacques Renelique για να προχωρήσουν στην έκτρωση. Περίμενε για αρκετή ώρα αλλά ξαφνικά...

την έπιασαν κάτι πόνοι. Οι βοηθοί εκεί της είπαν να ξαπλώσει και να περιμένει. Η ώρα πέρναγε και μετά από έναν δυνατό πόνο η γυναίκα γέννησε μόνη της εκεί. Για περίπου 5 λεπτά άκουγε το μωρό της να κλαίει και το έβλεπε να κινείται. Ξαφνικά μπαίνει μέσα ο μάγκας ο Pierre και χωρίς να πει τίποτα πιάνει και κόβει τον ομφάλιο λώρο, βάζει το παιδί και όλα τα υπόλοιπα σε μια σκουπιδοσακούλα και τα πετάει στα σκουπίδια! Το παιδί ήτα πολύ πρόωρο μάλλον δε θα μπορούσε να ζήσει αλλά όχι και να μπει έτσι κύριος να το πετάξει στα σκουπίδια, αν είναι δυνατόν.
H γυναίκα κινήθηκε εναντίον και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 χρόνια.
Αυτό δείχνει το ευμετάβλητο των γυναικών που προσέρχονται για έκτρωση . Ενώ αυτοβούλως προσήλθε να σκοτώσει το παιδί της όταν το είδε ζωντανό μετάνιωσε και μήνυσε το γιατρό για την απάνθρωπη πράξη του.
Αν κάθε μάνα που προσέρχεται για έκτρωση ενεργοπόιήσει το μητρικό της ένστικτο ΟΧΙ μόνο το παιδί της δεν θα σκότωνε ΑΛΛΑ μάλλον το γιατρό θα σκότωνε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: